Slabeste si ultimele 5 kilograme!


Ai tinut dieta si ai slabit, dar spre final cantarul s-a blocat si nu mai reusesti sa dai jos si ultimele 5 kilograme propuse? Diferenta e-n detalii!

Aceasta este o lege neiertatoare a dietelor: ultimele 5 kg sunt mai greu de pierdut ca primele 30! Explicatia e simpla: cu fiecare kilogram pierdut de la inceputul dietei, metabolismul se incetineste cu 20 calorii pe zi.

E timpul sa faci niste schimbari!

Stai in picioare

Mergi pe jos cat de mult posibil, dar apoi nu te aseza! Stai macar o ora pe zi in picioare!

Corpul ne joaca feste: cu cat facem mai multa activitate fizica, cu atat avem mai mult tendinta ca in restul timpului sa nu ne ridicam de jos. Gresit! Acest obicei simplu de a sta in picioare te ajuta sa arzi pana la 300 calorii zilnic.

Renunta sa mai mergi in piata de carne

S-a dovedit ca un consum redus de carne se vede pe cantar! Studiile arata ca vegetarienii cantaresc cu 20% mai putin decat carnivorii. Mancarurile pe baza de legume sunt mai sarace in calorii si bogate in nutrimente si fibre satioase.

Nu esti gata sa renunti de tot la carne? Incepe prin a degusta 3 cine vegetariene pe saptamana pentru a-ti lasa mugurii gustativi sa se adapteze.

Musca din mar

Cu 15 minute inainte de cina rontaie un mar si vei consuma mai putin cu pana la 200 calorii la masa! Inceperea mesei cu alimente slab calorice lasa mai putin loc pentru cele inalt calorice. Incearca si o salata pentru un efect similar.

Fii un razboinic de week-end

Fii extravigilenta in week-end-uri in ceea ce priveste marimea portiilor! S-a dovedit ca cei care tin dieta sunt mai relaxati in week-end, iar acest obicei le poate anula eforturile de o saptamana! Asadar, evita tentatiile, fie ele in casa sau in vizita. Foloseste farfurii mici daca vrei sa mananci mai putin. Cand iesi din casa, ia cu tine cateva vegetale sau fructe si nu te atinge de alte delicii culinare.

3 comentarii:

  1. pacat ca sunt doar vorbe in vant :((

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am slabit 5 kilograme cu aceasta dieta cu mere http://www.retete-slabit.net/dieta-cu-mere/ si chiar a functionat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest blog poate fi foarte util dacă cineva dorește să obțină informații utile despre scăderea în greutate. Citiți Keto Guru Păreri pentru a slăbi rapid.

    RăspundețiȘtergere