Alli – pastile de slabit


Recent aceste pastile de slabit a fost aprobat si dat pe piata consumului. Se pare insa ca parerile despre acest produs sunt impartite. Unii sunt de parere ca nu ar trebui sa mai existe astfel de produse in timp ce altii simt ca este exact miracolul pe care il asteptau. Niciodata pana la aceasta pastila nu a mai existat vreun produs care sa impiedice corpul sa absoarba o parte din grasimile consumate. Intr-adevar, au mai fost unele care au sustinut ca pot face aceasta (cum e cazul Fat Stackers) insa niciuna nu a dat aceleasi rezultat ca Alli.

Beneficii

Un aspect pozitiv la aceasta pastila este ca spre deosebire de alte produse de acest gen de pe piata nu sustine ca functioneaza pentru toata lumea. Alli sustine ca daca nu esti la o dieta cu putine grasimi aceasta nu va functiona in cazul tau. Nu este o pastila din acelea care iti promit ca oricat si orice ai manca poti slabi. Daca ar exista intr-adevar asa ceva, toata lumea ar sti despre ea si ar folosi-o. Deci ceea ce nu trebuie sa iti scape din vedere este ca trebuie sa consumi alimente sarace in grasimi. Cand achizitionezi Alli, vei primi un cod special pentru website-ul lor unde sa te inscrii si sa primesti detalii suplimentare. Cu MyAlli vei primi un program usor in grasimi personalizat in functie de raspunsurile tale la anumite intrebari.

Contraindicatii si efecte secundare

O persoana care foloseste aceasta pastila de slabit este limitata la 15g de grasime la fiecare masa. Orice trece peste aceasta limita poate avea consecinte negative.

Grasimea nedigerata nu poate fii absorbita de corp si iese din corp pe cale naturala. Efectele tratamentului apar imediat, in cazul in care cantitatea de grasime prezenta in corp trece peste limita.

Excesul de grasime care nu poate fi digerata duce la modificari in procesul gastric si intestinal, ducand de fiecare data la flatulatie, diaree si scaun moale in orice situatie, slabirea sfincterului, etc.

Vei simti nevoia urgenta de a merge la toaleta din ce in ce mai des.

Recomandari

Renunta la un meniu bogat in grasimi inca dinainte de a incepe sa slabesti folosind pastilele Alli. Daca incepi sa iei pastilele, alege o zi de weekend. Daca trebuie sa pleci in vreo excursie sau in alte parti, nu incepe inca slabitul cu pastilele Alli.

Citeste despre toate alimentele sarace in grasimi, fie in reviste de specialitate, fie consultand un medic nutritionist.

Pentru a nu avea vreo situatie jenanta la servici sau in alte parti , atunci cand nu poti controla efectele secundare, este bine sa iei cu tine o pereche aditionala de haine, sa porti pantaloni inchisi la culoare, si poate si un deodorant.

Concluzie

Pastila Alli cere de la tine multe sacrificii. Este bine sa te obisnuiesti cu efectele acestui tratament de slabit, incepand sa iei pastilele atunci cand ai mult timp liber sau esti in vacanta. O experienta jenanta la servici poate avea consecinte drastice.

Alli nu este o pastila „dieta” ci un ajutor pentru a pierde din greutate. Mesajul este simplu: fa ceea ce trebuie ca sa slabesti si Alli te va ajuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu