Dieta rapida cu rosii
In 5 zile se slabesc 2,5 kilograme.
PRIMA ZI
Mic dejun: o felie de paine neagra,o lingurita de margarina si 40 de g cascaval,alaturi de o rosie si ceasca de cafea cu lapte.
Pranz si cina: o salata italieneasca. Un sfert de capatana de usturoi se curata,se taie marunt si se prajeste intr-o lingura de ulei de masline. Se adauga 5 linguri de apa, jumatate de lingurita de Vegeta, doua linguri de zeama de lamaie,sare si piper. Sosul preparat se toarna peste 50 de g de paste. 3 rosii se spala si se taie cubulete. Un pepene galben <300 g> se curata de coaja si de seminte si se taie marunt, dupa care se amesteca toate si se condimenteaza dupa gust.
Gustare intre mese: o salata de rosii. Doua rosii se taie marunt si se amesteca cu o lingurita de ulei, sare, piper, o ceapa mica si busuioc maruntit. Salata se serveste cu o felie de paine prajita.
A DOUA ZI
Mic dejun: 50 g afine, o piersica, 100g struguri, un mar taiat marunt si 75g iaurt cu continut scazut de grasimi.
Pranz: un sandvis cu pui si rosii. 100g piept de pui se prajeste intr-o tigaie cu o lingura de ulei cca 8 minute. Se condimenteaza, se ia o chifla <55g>,se injumatateste, se unge cu margarina, intre felii se aseaza pieptul de pui, o rosie taiata felii si cateva frunze de patrunjel.
Gustare: pepene galben-300g
Cina - supa de rosii: O ceapa si o jumatate de capatana de usturoi se taie foarte marunt si se calesc inabusit cu o lingura de ulei. Peste ele se adauga o cutie de rosii taiate cuburi<425 g>. Se condimenteaza cu sare, piper, o lingurita de miere, jumatate de lingurita de Vegeta si busuioc si se lasa la fiert, adaugandu-se apoi si o portie de paste fierte.
A TREIA ZI
Mic dejun: 200g afine, 100 g cereale neindulcite, 75 g iaurt fara grasimi
Pranz: o salata de legume cu iaurt. Se face un amestec din 75 g iaurt, putin usturoi taiat marunt, sare, piper si o ceapa mica, taiate rondele. In acest amestec se adauga o portie de paste <50 g>. Se iau 100 g rosii, un dovlecel<100 g> si un ardei gras, se curata si se taie marunt. Dovlecelul si ardeiul se prajesc intr-o lingura de ulei si se condimenteaza, apoi se pun peste paste impreuna cu rosiile si 20 g cascaval.
Gustare - bautura de afine: 200ml lapte <1,5% grasimi >, 75 g afine, 2 linguri de zeama de lamaie si o lingurita de miere, se amesteca cu mixerul si se consuma imediat
Cina: rosii cu ciuperci
Se iau 3 rosii si 100 g ciuperci si se taie marunt. Se amesteca cu o portie de paste, o ceapa taiata marunt si o felie de cascaval maruntita si se pun la foc intr-o tigaie. Separat se amesteca un ou, 3 linguri de lapte, sare, piper si putin cimbru si se toarna peste ingrediente. Se lasa putin la prajit.
A PATRA ZI
Mic dejun: o felie de paine neagra, o lingurita de margarina si 40 g cascaval, alaturi de o rosie si o cana de cafea cu lapte.
Pranz: visine cu vanilie
Se amesteca 300g visine din compot cu un praf de scortisoara. Intr-o oala cu 250 ml de lapte si un plic de zahar vanilat se pun 30 g paste si se lasa la fiert 10 minute. Se amesteca cu visinele si se consuma rece sau cald.
Gustare: castraveti
Se curata 300 g castraveti, se dau pe razatoare si se amesteca cu doua linguri de branza de vaci, sare si piper si un sfert de capatana de usturoi zdrobit. Amestecul se serveste cu o felie de paine prajita.
Cina: paste cu sos de rosii
Se iau 2 morcovi<150 g>, se taie rondele si se lasa la inabusit intr-o lingra de ulei de masline. Se adauga 100 ml apa si o lingurita de Vegeta si se lasa la fiert 5 minute. Patru rosii <300 g> se curata de coaja, se taie cubulete si se pun si ele peste morcovi, lasandu-se la fiert inca 10 minute. Se condimenteaza cu busuioc si se piseaza totul pana devine pasta. Separat se fierb 25 g spaghete si se servesc cu sosul.
A CINCEA ZI
Mic dejun: 50 g afine, o piersica, 100 g struguri, un mar taiat marunt si 75 g iaurt cu continut slab de grasime.
Pranz: sandvis cu rosii si salata
Se prajesc doua felii de paine neagra si se ung cu margarina. O rosie mare se taie felii si se pune pe paine, impreuna cu 30 g cascaval si doua frunze de salata verde. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Gustare: branza de vaci cu piersici
Se ia o piersica se scoate samburele, se taie cubulete si se amesteca cu 2 linguri de branza dulce de vaci.
Cina: mancarica de legume
75 g de mazare,un ardei gras taiat marunt si 50 g ciuperci si se inabusesc toate intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Peste ele se adauga o portie de spaghete <25 g> si doua rosii mici, taiate cubulete. Separat se face un sos din trei linguri de lapte, un ou, sare, piper si 5 g parmezan, care se adauga peste restul ingredientelor si se lasa la foc mic.
Succes!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu