Dieta zodiei tale


Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum sa te hranesti de vrei sa slabesti..

Berbec
Femeile berbec incep noi diete pline de entuziasm, dar cedeaza usor daca nu vad rezultate rapide. Cea mai buna dieta pentru ele ar trebui sa fie compusa din carnea slaba, peste, salata proaspata si sucuri de fructe, de exemplu mere sau struguri. Acestea ajuta la pastrarea sub control a metabolismului. Barbatii berbec ar trebui sa aiba o dieta bogata in carbohidrati, care le ofera toata energia de care au nevoie. Dieta trebuie sa fie variata pentru a evita plictiseala. Este foarte important acest lucru pentru ca berbecii se plictisesc foarte repede si risca sa renunte prea devreme.

Taur
Femeile taur slabesc incet dar permanent. Sunt foarte rabdatoare si, cel mai probabil, vor alege diete sanatoase. Merele, strugurii, legumele, cerealele integrale si condimentele ca chilli sau curry sunt recomandate. Trebuie evitatate prajiturile, bomboanele si alimentele bogate in grasimi saturate. Barbatii taur sunt adevarati gurmanzi insa, daca isi doresc sa se mentina supli si sanatosi trebuie sa urmeze acelasi tip de dieta ca si femeile. Avantajul este ca taurii sunt incapatanati. Daca isi pun ceva in cap nu se lasa pana nu reusesc.

Gemeni
Femeile gemeni tind sa aiba o dieta gresita si sa manance in graba. Ar trebui sa ia mai multe mese mici si sa evite cafeaua sau alte bauturi cu cofeina, inlocuindu-le cu ceai, care are proprietati asemanatoare, dar este mai putin periculos. Atat femeile cat si barbatii trebuie sa introduca in dieta lor mai multe fructe, de preferat citrice sau piersici si multe legume. Acestea din urma au calorii putine la un volum mare, ceea ce inseamna ca potolesc foamea, dar fara sa ingrase.

Rac
Femeile rac sunt pricepute in arta culinara si intotdeauna simt nevoia sa incerce noi si noi retete. Numai ca aceste retete trebuie sa fie pe cat posibil dietetice. Racii au nevoie de o dieta saraca in grasimi. Recomandate, atat pentru barbati cat si pentru femei, sunt pestele, strugurii, varza, broccoli si conopida. In schimb, trebuie sa evite zaharul, produsele de patiserie, painea alba si berea. Racii au intotdeauna probleme cu stresul si anxietatea, ceea ce duce la gastrita, ulcer si alte probleme ale stomacului. De aceea sunt indicate mesele usoare si regulate.

Leu
Femeile leu iubesc libertatea, mancarea buna si bauturile rafinate. Din fericire au si un metabolism eficient si rapid, care le permita sa arda rapid caloriile. Ar trebui sa manance legume si fructe bogate in fier, de exemplu spanac, broccoli, struguri, nuci de cocos, stafide. Acest lucru este valabil si in cazul barbatilor, dar este bine ca ei sa adauge si cat mai mult sport. De asemenea, la barbati zona abdomenului este mai sensibila, asa ca nu strica sa renunte la bere.

Fecioara
Femeile fecioara au un sistem digestiv foarte sensibil pe care trebuie sa-l protejeze. Li se potriveste perfect o dieta vegetariana sau macar ovo-lacto-vegetariana. Mancarurile recomandate sunt: legumele fierte, spanacul, salata, cerealele integrale, rosiile, merele, bananele si orezul brun. Atat femeile, cat si barbatii trebuie sa evite produsele fast-food, carnea, condimentele picante, grasimile saturate sau mancarurile preparate cu mult ulei, fie el si vegetal.

Balanta
Balantele trebuie sa bea multa apa, sa evite alcoolul si bauturile dulci. In ce priveste mancarea, au nevoie de multe proteine. Le pot obtine din peste sau fructe de mare. Pot sa manance si iaurt, orez brun, porumb, rosii, spanac, asparagus, struguri, mere, capsuni. Ca sursa de grasimi bune, migdalele sunt excelente. Barbatii balanta au sistemul digestiv mai lenes si le-ar prinde bine o dieta bogata in fibre. Toate balantele trebuie sa evite dulciurile si grasimile pentru ca au tendinta catre ingrasare.

Scorpion
Scorpioni pot sa manance pe saturate orez brun, salata verde, telina, castraveti, cirese, portocale si lamai. Barbatii sunt adesea atat de concentrati pe munca lor incat uita pur si simplu sa manance. Cu timpul, acest comportament poate sa duca nu numai la ingrasare ci si la probleme digestive. Dieta scorpionilor trebuie sa cuprinda alimente usor de preparat si de mancat. Chiar daca le plac mancarurile picante, este bine sa renunte la ele sau sa mai reduca din condimente pentru a evita durerile de stomac.

Sagetator
Sagetatorii care vor sa slabeasca vor reusi numai daca isi schimba complet modul de viata. Dietele de cateva zile nu au nicio sansa sa reuseasca pentru ca sagetatorii nu au vointa si nu pot suporta foamea sau restrictiile. Ii vor ajuta sa slabeaca fructele bogate in vitamina C, rosiile, usturoiul si ceapa. Trebuie sa evite produsele fast-food, chiar daca sunt niste pofticiosi, zaharul si toate dulciurile, in general, sau macar sa le consume cu moderatie.

Capricorn
De obicei, capricornii lucreaza mult si mananca gresit. O dieta bogata in proteine si calciu este esentiala pentru ei caci ii ajuta sa-si mentina sanatatea oaselor, a pielii si a dintilor. Carnea slaba, pestele, cartofii, pastele integrale, ouale si nuca de cocos le sunt recomandate, in timp ce alimentele picante trebuie evitate. Avantajul capricornilor este vointa de neclintit si incapatanarea de a reusi care ii ajuta si in procesul de slabire.

Varsator

Pentru femeile varsator, o dieta saraca in grasimi este esentiala. Ele trebuie sa evite alimentele grase, bomboanele, dulciurile in general si grasimile saturate. Am mentionat bomboanele in special, pentru ca varsatorii au dantura sensibila si produsele lipicioase, bogate in zahar le sunt foarte nocive. Dieta recomandata acestei zodii include fructele, in special merele si citricele, dar si frcutele uscate. Barbatii varsator trebuie sa aleaga o dieta care le protejeaza inima.

Pesti
Pestii adora mancarea buna insa corpul lor este sensibil si adesea nu poate suporta o masa copioasa. Cand incearca sa slabeasca au nevoie de un prieten, atat femeile cat si barbatii, pentru a-i ajuta sa ramana motivati. Singuratatea nu le place. Trebuie sa consume alimente bogate in fier ca ficatul, ouale, cerealele integrale, fasolea uscata si verde, spanacul, scoicile. Prunele uscate sunt foarte bune pentru sistemul lor digestiv, putin cam lenes. De asemenea, pestii trebuie sa reduca consumul de sare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu