Dieta de 3 zile


Dieta de 3 trei zile este una dintre cele mai populare diete rapide. Dieta de slabire in 3 trei zile poate atrage insa efectul yo-yo adica slabiti si va ingrasati la loc. Dupa ce tin dieta de 3 trei zile cei mai multi oameni au tendinta sa se ingrase la loc la scurt timp dupa aceea. Cura de slabire in 3 zile este pur si simplu o cura de slabire cu putine calorii. Cura de slabire in 3 zile implica faptul ca vom manca numai anumite alimente – pe care le regasim in tabelul de mai jos cu ce trebuie sa mancam zilnic pentru a slabi repede.

Nu este nimic magic – nu este nici o potiune magica sau reactie chimica prin care sa slabim repede si permanent – desii unii sunt naivi si chiar cred acest lucru … ca vor slabi permanent.. Slabirea brusca se datoreaza scaderii numarului de calorii – o parte din aceasta slabirea poate fi si din tesutul de grasime – dar cea mai mare parte a slabirii va fi de de fapt pierderea apei. Nu va recomandam sa tineti prea des dieta de 3 trei zile pentru ca va veti produce schimbari negative ale metabolismului.

Cura de slabire foarte rapida in trei zile este cel mai adesea adoptata de domnisoarele sau doamnele care urmeaza sa participe la un eveniment si vor sa arate mai bine intr-o tinuta. Sau urmeaza sa plece la mare si vor sa aiba o silueta mai subtire in costulul de baie. Aveti grija insa si la daunele pe care le puteti provoca starii de sanatate a organismului dvs.
Ce mancam pentru a slabi repede – in 3 zile:
ZIUA 1 – Ce mancam daca dorim sa slabim cu dieta de 3 zile

Mic dejun: Bem o cafea neagra ori un ceai (cu cat mai putin zahar) sau un pahar cu apa. Daca doriti sa combinati dietele..se spune ca daca beti dimineata un pahar cu apa calda veti slabi mai repede. Exista si o cura de slabire asa-numita “dieta cu apa calda” despre care puteti citi si in site-ul nostru. Puteti manca si o jumatate de grapefruit sau puteti bea un pahar de suc proaspat stors. Si aici este o legatura cu dieta cu grapefruit. De mancare … 1 felie de paine prajita cu putin unt de arahide.

Pranz: 1 felie paine prajita cu ton (o conserva de ton in apa). De baut: cafea neagra, ceai sau apa.

Cina: Carne slaba (pui sau vita) – 100 grame combinata cu 4 linguri de fasole verde gatita fara grasime. Mai puteti manca 1 mar (mediu). De baut: ceai sau apa.

ZIUA 2 – Ce mancam daca dorim sa slabim cu dieta de 3 zile

Mic dejun: O cafea neagra ori un ceai (cu cat mai putin zahar) sau un pahar cu apa (eventual apa calda). 1 ou (orice stil) 1 felie paine prajita 1 banana

Pranz: 250 gr branza sau ton; 5 biscuiti ; De baut: cafea neagra, ceai sau apa

Cina: 2 crenvusti de pui sau curcan; o jumatate de ceasca de morcovi ; Salata cu broccoli si varza; De baut: ceai sau apa

ZIUA 3 – Ce mancam daca dorim sa slabim cu cura de slabire in trei zile

Mic dejun: O cafea neagra ori un ceai (cu cat mai putin zahar) sau un pahar cu apa (eventual apa calda). 1 felie de paine prajita cu branza; 1 mar

Pranz: ou fiert tare; 1 felie de paine prajita; De baut: cafea neagra, ceai sau apa

Cina: salata cu ton (o conserva de ton in apa) si o jumatate de cana de morcov ras. De baut: ceai sau apa

vitamineCondimente permise in cura de slabire de 3 trei zile

* Lamaie cat de multa doriti
* Putina sare si piper
* Mustar

Substituiri

Daca alegeti sa urmati cura de slabire in trei 3 zile si v-ati dat seama ca nu va plac anumite alimente puteti face totusi unele substituiri :

* Portocale in loc de Grapefruit
* Ton in loc de branza (si invers)
* Biscuiti in loc de paine prajita si invers

Cate kilograme slabim cu dieta rapida de trei zile? Putem slabi in jur de 4 kilograme in functie de metabolismul fiecaruia si de cate kilograme avem in momentul in care incepem dieta (persoanele obeze sau mai grase slabesc mai mult decat cele incadrate intr-o greutate totusi normala). Prodieta.ro nu recomanda astfel de diete care, asa cum am aratat la inceputul articolului, nu produc decat o slabire de scurta durata, va priveaza de vitamine si minerale, incetinesc metabolismul si afecteaza sanatatea per ansamblu. >>Prodieta RECOMADA: sa slabim fara cura de slabire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu