Dieta cu sex: de consumat fara moderatie !


In fiecare an apar noi si noi diete: lamaie, Miami, IG, proteica... Dintre noutati, iese in evidenta dieta cu sex. Un nou regim care ne starneste curiozitatea!

In materie de diete, exista cate una aproape pentru fiecare gust. Insa se stie foarte bine: cine spune regim spune si frustrare! Rezultatul acestora este ca in cateva saptamani cadem in pacat si ne intoarcem la vechile noastre obiceiuri: rontait, meniuri dezechilibrate, iar kilogramele se intorc atat de repede de parca n-ar fi plecat niciodata.

Dar daca am putea slabi facand dragoste? N-ar fi frumos? De fapt, se pare ca nu e doar un vis, ci e cat se poate de adevarat!

Aceasta este teoria tentanta a lui Kerry McCloskey, autorul unui ghid practic de exercitii fizice „la orizontala”, ”The Ultimate Sex Diet”.

Cum de nu ne-am gandit pana acum ca nu doar jogging-ul sau mersul pe bicicleta ne ajuta sa ardem calorii?

Scaderea in greutate si atingerea celui de-al saptelea cer este combinatia gandita de Kerry McCloskey, care, desi nu are mare lucru in comun cu nutritia, pare sa inglobeze destule exercitii sportive!

Reteta „Doctorului” McCloskey cuprinde:

# sex de 5 ori pe saptamana (cel putin o data in week-end);
# varierea pozitiilor pentru solicitarea tuturor muschilor;
# sex de durata pentru dezvoltarea capacitatilor cardiovasculare;
# o partida cu adevarat salbatica o data pe saptamana, care sa fie echivalenta cu 30 minute de fitness.

Cu un asa program, ar trebui sa ne punem toti pe slabit!

Dieta si nutritie

Se ia masa intr-o atmosfera primitoare, se mesteca incet si se ling buzele dupa fiecare imbucatura. Kerry spune ca trebuie sa mananci ca si cum ai face dragoste cu mancarea pentru prima data! Controlul portiilor este si el important, nu trebuie sa exagerezi! In loc de cantitate, prefera calitatea si satisfacerea tuturor poftelor...

Dieta este saraca in grasime si bogata in fibre, pastele si painea fiind singurele alimente permise in cantitati limitate, in rest avem voie de toate, insa cu moderatie. Sunt permise ciocolata neagra si vinurile rosii, care vor actiona ca afrodisiace, ajutandu-te sa-ti desfasori „exercitiile fizice”.

Cum te ajuta dieta?

„The Ultimate Sex Diet” te ajuta sa impusti doi iepuri dintr-o lovitura: vei face mai mult sex cu partenerul tau si vei slabi. Dieta este echilibrata, putin restrictiva si placuta. Oare s-a nascut dieta perfecta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu