Trucuri pentru o silueta de invidiat


De cele mai mule ori privim ingrozite perspectiva unei diete sau unei lupte indarjite impotriva siluetei. Uitam insa ca avem la indemana cateva trucuri marunte, care cu eforturi minime pot face minuni in privinta siluetei noastre.
Cu totii stim zicala "graba strica treaba" si nu de multe ori s-a dovedit valabila si in cazul curelor de slabire. In primul rand renuntati la ideea ca puteti slabi in 30 de zile ceea ce ati pus intr-un an intreg si fixati o tinta realizabila intr-un termen ceva mai rezonabil. Incepeti prin a taia treptat alimentele interzise sau de evitat si nu dintr-o data pentru a percepe dieta ca pe o corvoada. Nu va grabiti nici cand mancati. Serviti mesele intr-un ritm lent si opriti-va atunci cand va simtiti stomacul aproape plin.

Inceputul este totdeauna important. Este valabil si pentru inceputul zilei. Un mic dejun hranitor impulsioneaza metabolismul si ne da energia necesara pentru activitatile zilei. Nu uitati ca aceeasi cantitate de alimente se asimileaza diferit in diversele momente ale zilei. Reduceti sau evitati astfel mesele de seara si in orice caz, evitati dulciurile care produc energie numai pe moment.
Nu uita ca remediul cel mai simplu pentru inestetica celulita este la indemana tuturor. Bea apa multa, are un efect drenant si diuretic.

Nu iti mai consuma timpul si energia numarand inutil caloriile. Mai bine practica o forma de sport sau macar fa plimbari dese. Exercitiile fizice sunt cele mai sigure arme impotriva celulitei, obezitatii si chiar si a efectelor trecerii timpului asupra corpului nostru. Ofera-ti recompensa sedinte de masaj de relaxare si anticelulitic, la un salon de infrumusetare corporala (Salon Bellissima ofera masaj specializat cu crème anticelulitice profesionale). Masajul face minuni, mai ales dupa o repriza de sport.

Innarmeaza-te cu cateva tuburi de crema anticelulitica pe care sa o folosesti cu regularitate acasa. Ideal ar fi sa gasesti timp pentru a face macar de 2 ori pe saptamana sedinte de impachetari cu namol sau alte produse anticelulitice profesionale. Salon Bellissima iti pune la dispozitie posibilitatea efectuarii de impachetari Parargil, arma super eficienta in lupta impotriva celulitei si vergeturilor. Impachaterile Parargil constau intr-un tratament pe baza de parafina si argila verde, cu rezultate exceptionale in tratarea celulitei si a vergeturilor. Impachetarile cu parargil ajuta la detoxifierea tesuturilor, eliminarea apei, reducerea celulitei, redarea feminitatii si elasticitatii pielii si in acelasi timp determina o subtiere vizibila a zonelor pe care este aplicat chiar dupa cateva sedinte. Actiunea ingredientelor active continute in aceste produse este favorizata si amplificata de sauna locala realizata cu ajutorul termocuvertei sau a tunelului cu infrarosii:

- Termocuverta (patura electrica) reprezinta in fapt o sauna locala ce ajunge la temperaturi foarte ridicate, procedura ducand la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri.

- Tunelul cu infrarosii este un echipament nou ce se bazeaza pe principiile vechii saune, cu mentiunea ca efectul termic este obtinut cu ajutorul razelor infrarosii, acestea patruzand in profunzimea pielii aproximativ 3-4 cm unde se transforma in energie termica. Printre efectele cosmetice si curative ale tratamentelor la tunelul cu infrarosii se numara: eliminarea mai rapida a surplusului in greutate, reducerea semnificativa a celulitei, tonifierea tesuturilor, detoxifierea organismului prin termosatie, penetrarea in profunzime a produselor cosmetice.

Nu uitati: incepeti treptat lupta, acordand atentie fiecarui pas. Regula de aur pentru realizarea obiectivului este sa faceti pasii mici si siguri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu