TEST- Dieta Personalizata

Esti ceea ce mananci... dar ce mananci? Si cine esti? Afla care este legatura intre personalitatea si silueta ta precum si care este regimul ce ti se potriveste cel mai bine!
Esti mancacioasa, sau dimpotriva, ai impresia ca si apa pe care o bei ti se depune pe coapse? Este normal ca fiecare dintre noi sa avem un metabolism diferit, prin urmare fiecare suntem nevoite sa tinem diete diferite. Am realizat acest test pentru cinci tipuri de personalitate diferite.
Raspunde cu adevarat sau fals la urmatoarele intrebari, apoi urmareste indicatiile de mai jos si afla ce fel de dieta ti se potriveste:
1. Sunt o persoana activa.
2. Ma simt vinovata dupa ce mananc.
3. Mananc numai atunci cand imi este foame.
4. Sunt o persoana stresata.
5. Ma satur greu.
6. Mananc putin, dar des.
7. Sunt un om sedentar.
8. La masa, mananc atat cat sa ma satur.
9. Am o profesie foarte solicitanta.
10. Imi place ciocolata.
11. Uneori ma supara si cele mai mici lucruri.
12. Sunt fumatoare.
13. Sunt o persoana sociabila.
14. Imi este greu sa ma stapanesc in fata dulciurilor.
15. Fac sport regulat.
16. Uneori ma cuprinde o foame cumplita pe care nu o pot stapani.
17. Am un program dezordonat.
18. Rontai la televizor.
Test: Dieta personalizata
Acorda-ti cate un punct daca ai raspuns cu adevarat la intrebarile 1,2,6,7,10,12,13,14 si fals la 15. Daca acesta este cel mai mare punctaj dintre toate variantele, atunci esti pofticioasa.


Pofticioasa si dieta ei



Esti o adevarata "nimfo-papica"... :) In fiecare dimineata te trezesti cu gandul ca de astazi te vei apuca de dieta... Te razgandesti, insa, in fata primei patratele de ciocolata, sau in dreptul patiseriei de la coltul strazii.
Acorda-ti cate un punct daca ai raspuns cu adevarat la intrebarile 2,4,11,12,13,18. Daca acesta este punctajul tau maxim, atunci esti gurmandul stresat.


Gurmandul stresat si dieta lui



Tu te enervezi repede si iti gasesti alinarea in fata frigiderului. Simti uneori nevoia nestapanita de manca si indiferent cat de mult iti doresti sa scapi de kilogramele in plus nu poti rezista tentatiei si nu poti incepe o dieta. Afla ce este de facut!
Acorda-ti cate un punct daca ai raspuns cu adevarat la intrebarile 1,4,8,9,12,16,17. Daca ai obtinut punctaj maxim, atunci esti albinuta mancatoare.

Albinuta mancatoare si dieta ei



Esti genul care munceste toata ziua, sare peste mic dejun si pranz si mananca cina dupa miezul noptii? E normal ca te-ai ingrasat! Trebuie doar sa iti faci putin curaj si sa te apuci de dieta.
Acorda-ti cate un punct daca ai raspuns cu adevarat la intrebarile 6,7,10,11, 18 si cu fals la intrebarile 13, 15. Daca ai obtinut punctaj maxim, atunci esti mancaciosul plictisit.


Mancaciosul plictisit si dieta lui



Fie ca stai la televizor, sau citesti, sau chiar daca lucrezi, punga cu chipsuri sau biscuiti nu iti lipseste din peisaj. Gandul la dieta te entuziasmeaza, dar e drum lung si greu de la gand la fapta.
Acorda-ti cate un punct daca ai raspuns cu adevarat la intrebarile 3,5,7,8,16 si fals la intrebarile 6, 15. Daca aici ai obtinut cel mai mare punctaj, atunci esti fomila.


Fomila si dieta lui



Tu mananci pentru ca iti este foame. Nu prea conteaza ce anume iti pica in mana, mancare sa fie! Cazul tau e destul de periculos pentru ca aceasta este una dintre principalele caracteristici ale celor predispusi spre obezitate... Daca te-ai hotarat sa te apuci de dieta, nu mai sta pe ganduri!
Vei afla ce este de facut in fiecare dintre aceste cazuri, precum si care este dieta cea mai indicata pentru fiecare tip de personalitate in urmatoarele articole din aceasta sectiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu