Capsula de slabit Arpfarm


Capsula de slabit Arpfarm este un produs realizat 100% din plante, asadar 100% natural. El imbina cunostintele traditionale chinezesti cu tehnologia moderna de extragere a substantelor folositoare din fructe si plante, pentru a va ajuta pe dumneavoastra sa scapati usor si sigur de kilogramele in plus.

Ingredientele aflate in compozitia pilulei de slabit Aprfarm pot fi gasite mai jos:

Nuca koncing (Juglans regia) 18%
Fruct de Garcinia morella 13%
Mere 16%
Kiwi (Actinidia chinensis) 13%
Glucomanani 12%
Extract de radacina de tapinambur (Helianthus tuberosus) 16%
Extract de Dioscorea esculenta 12%Capsula arpfarm

Folosind capsula de de slabit veti reusi sa scapati de senzatia permanenta de foame, ea fiind inlocuita cu una de satietate. Astfel, va va scadea apetitul si nu veti mai simti nevoia sa mancati la fel de mult. Alte efecte ale acestei capsule ar fi accelerarea metabolismului si arderii grasimilor si scaderea absorbtiei de grasime la nivelul intestinului.

Persoanele care au folosit capsula de slabit au reusit sa slabeasca intre 2 si 12 KG intr-o singura luna. In cele mai multe cazuri capsula nu are efecte secundare, insa exista unele grupuri de persoane carora administrarea capsulei de slabit le este interzisa. Oricum, noi va sfatuim sa apelati la sfatul unui medic inainte de a folosi capsula de slabit, sa nu depasiti dozajul zilnic, sa beti foarte multa apa si sa incercati chiar sa faceti ceva miscare.

Tineti minte ca aceasta capsula de slabit este un supliment alimentar. Asadar, ea nu trebuie sa inlocuiasca mesele de zic cu zi. Cu alte cuvinte, nu va ainfometati, dar incercati sa aveti unr egim alimentar echilibrat.

Produsul se foloseste o perioada de maxim 6 luni, dupa care urmeaza neaparat o perioada de pauza de 3 luni. In plus, este interzisa adminstrarea a mai mult de 1 pastila pe zi.

Ambalaj:
6 capsule x 5 folii x 350mg.

Mod de administrare:
1 x 1/ zi. Inainte sau dupa micul dejun. Ora de administrare trebuie respectata.
Contraindicatii:
copiii pina la 14 ani, femeile insarcinate, cei care sufera de boli cardio – vasculare diabet si boli de rinichi. Aici puteti citi mai multe detalii despre cei care nu pot lua capsula de slabit.

Capsula de slabit chinezeasca Arpafarm poate fi acum si achizitionata de la noi la urmatoarele preturi:

1 cutie – 100 RON
2-4 cutii – 95 ROn cutia
5-10 cutii – 90 RON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu